lördag 26 mars 2011

Litteraturkräftan. Coolaste Wallgren.

Här sitter man nu röd som en kräfta efter liten quick fix i form av ett hett bad. Om en kvart börjar fördrinken och sminket borde åka på men hur sminkar man ett knallrött fejs?
Cheniq är här med nån kräm som man ska ha på kinderna och som ska plocka fram en trevlig rosa lyster i ens nylle, men jag vet faktiskt inte. Inte i det här kräftaktiga tillståndet.


Så många bra och smarta och kloka saker har sagts idag på biblioteket i Mariehamn. Birgitta Boucht var sin vana trogen sympatisk, klok och glittrande - det gick bra med intervjun. Återkommer säkert med lite citat från dagen, men måste genast här anteckna den hårdaste grejen. Thomas Wallgren docent i filosofi, riksdagskandidat) berättade i ett samtal med PC Jersild, Ann Heberlein och Camilla Gunell att han köpt aktier i Nokia bara för att få uttala sig på bolagsstämman. Han har bland annat föreslagit att de bland aktieägarna ska dra lott om vem som tar sig ner och jobbar med underleverantörerna till Nokias mobiler. "Vi vet att det finns blod och våldtäkt i våra telefoner."


Ansiktsfärgen börjar sakta normaliseras. På med ögonen, vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar