lördag 24 september 2011

Noterat, mässan

Envisades med att promenera till mässan och missade därför Christine Falkenland. Dåligt.
Gick över en liten bro samtidigt som sir Karl Ove K gick under den. Bra!
Pratade med Liv Strömquist. Bättre än bra! Epic alltså. Kände mig som när jag såg Pernilla Wahlgren i Karis bollhall på 80-talet, fast lyckades hålla mig för tårar. Kände mig kanske också vuxnare. Kände mig vid närmare eftertanke inte alls som när jag såg Pernilla Wahlgren i Karis bollhall, tack och lov.

Ytterligare. Charmerande men suspekt diskussion om moderlighet med Majgull Axelsson och Ebba Witt-Brattström. Förti minuter vitter och varm diskussion om detta men jag undrade hela tiden vad de avsåg med begreppet så där mera exakt. Jag förstod inte. Det blev oklart.

3 kommentarer:

 1. Så härligt att höra att en sån som du inte förstod. Det får en att känna sig helt lagom smart i alla fall. Ofta har man ju den känslan att alla andra fattar och att man är den enda som är helt veke.Så härligt att höra att en sån som du inte förstod. Det får en att känna sig helt lagom smart i alla fall. Ofta har man ju den känslan att alla andra fattar och att man är den enda som är helt veke.

  SvaraRadera
 2. Men shit vilken dag du hade då. Liv Strömqvist ju så rysligt bra. Avundsjukan.

  SvaraRadera
 3. Situationsdiktaren: Varje gång är det inte bara ens eget fel om man inte fattar, kom ihåg det sen.

  Anna: Ja, det var en kvalitetsdag! Och nu har jag Liv S här bredvid mig i sängen. Eller hennes bok då. Plats för avundsjuka också här! Den sålde slut på mässan. Tänk det, att så kan det också gå för feministiska blodröda vänsterserier.

  SvaraRadera