måndag 28 november 2011

Törnekrona som relax

Här ligger man på spikmattan och får igång blodcirkulationen i korsryggen. Läste i tidningen Birka om en nyhet i taggrelaxbranschen, nämligen ett band med spikar som man ska fästa runt sitt trötta huvud. Redaktören som hade testat bandet hade först haft det felvänt så att taggarna stack in i pannan, det blev fula märken tyckte hon. Tanken är att taggarna ska gnaga in sig i skallen just där den övergår i nacke. 
Törnekrona som avslappningsmetod! Vilken fin idé. Oemotståndlig, rentav.


Och när vi nu är inne på wellness, i Ny Tid skriver jag om badkarsbad.

6 kommentarer:

 1. Älskar denna idé! Tänker även att en riktig gammal lagerkrans som torkat skulle kunna ge samma effekt som en törnekrona. Eller så blir den bara ett kunskapens ok.

  Privat P.S.: Brandgul månskära på djupblå himmel ikväll! Det ordnade du bra, den behövdes. Tack.

  SvaraRadera
 2. Hm! Fast torkade löv är kanske ganska sköra? När de möter det hårda, marterade skallbenet går de kanske av, trots sin air av gammal, hård kunskap?


  Privat svars-P.S.: Tänkte att du kunde gilla det, glad. Färgkombinationen bar dessutom på idrottssymbolik!

  SvaraRadera
 3. I pannan! Haa haa haa! Uj vad elak jag känner mig med mitt råa skratt!

  SvaraRadera
 4. Om de torkade löven är tillräckligt fulla av kunskap kommer de vara så hårda att man kan använda dem som rakblad!

  Privat P.S.-svar: New York Islanders, mitt favoritlag i NHL? Nej, så häcksig kan din brain inte vara. Eller, kan den det?

  SvaraRadera
 5. Situationsdiktaren: Fast det är väl bara logiskt egentligen?

  Lovisienstadt. Att jag inte tänkte på det. Så är det naturligtvis. Ska från och med nu endast använda torkade löv från lagerkransar som rakblad. Kommer att slå de snuskiga plastversionerna med allergiframkallande aloea vera med hästlängder!

  Privat P.S.- harm: Har brottats med mitt samvete en hel natt, skulle ju så gärna ta äran för en sådan elithäcksighet, men tycker ändå att jag måste vara helt ärlig i häckssammanhang. Så nej: inte just det laget, tyvärr. Aaargh. Jag är slut som häcksa.

  SvaraRadera