tisdag 12 april 2011

Utan skander, och svettig

Hej fran pressrummet pa London Book Fair. Det har ar tyvarr ett tangentbord utan skander, hoppas vi star ut alla har i salongen.
Skulle just ga pa seminariet "How To Use Social Media to Best Effect", men vi var kanske 200 pers som inte rymdes in. Har gatt pa en massa andra seminarier har ocksa, men inget av dem har det varit likadan rusning till.
Intressant pa nagat plan, tycker jag. Dar stod vi alla och svettades och trangdes och ville in for att fa veta hur man bast har kontakt med folk via Twitter och Fb och whatnot. Parfymerna och haaren och hudarna - det var sa man langtade efter lite sval socialmedistans.

3 kommentarer:

  1. Socialmedistans var fint! Fast jag är lite sval när det gäller allt sånt där, jag tror inte att social media är svaret på precis allt. Fast det är fint att tro så just nu.

    SvaraRadera
  2. Fast det skulle ju stå socialmediadistans ... Ja, jag har fattat här att det verkligen finns en enorm tro på sociala medier. Vi får se vart det leder, lite svårt det här när man själv inte ens twittrar än. Kanske vi ska börja? Och sen göra analys på Gulp Molly?

    SvaraRadera
  3. Haaa, jag som tyckte att det var smart och nyskapande terminologi. Ibland får jag lust att twittra lite faktiskt. Vi får se.

    SvaraRadera