tisdag 15 februari 2011

Stoppa pressarna: Hustvedts nya ute

Intet ont anande gjorde jag en snabb räd via New titles-hyllan på Akademen och där stod alltså Siri Hustvedts nya roman The Summer Without Men som om inget hänt. Tidigare har jag skickat upphetsade sms direkt från Aka till Hanna och Bäckle om nya Hustvedtböcker, men nu kommer informationen här: Hej Hanna och Bäck, och hej alla andra hustvedtgillare som inte finns i min mobil! Nu är den ute!

Detta har jag väntat på sedan november, och denna händelse sammanfaller nu med en högintensiv jobbvecka då jag skulle må bra av två hjärnor och fyra händer, dygn på 48 timmar och noll sömnbehov.

(Lät det där obehagligt? Det lät ju skitäckligt och överdramatiskt och slentrianmässigt. Dessutom ser jag här i kalendern att det är vintersemester nästa vecka, att liksom hallå. Lite stamina nu.)

Nån annan som redan lagt vantarna på nya Siri?

[red. anm. en stund senare: Helena på Dark Places hade förstås koll.]

4 kommentarer:

 1. Gissa om min mamma såg oroad ut när jag uttryckte min förtjusning över en bok med den titeln och sedan rusade till kassan.

  SvaraRadera
 2. Ha! Den kommentaren gjorde min afton.
  Men vadå, inget varningsmeddelande? Det är alltså bara jag som är en labradorsjäl?

  SvaraRadera
 3. Vad i all världen är en labradorsjäl?

  För övrigt utgick jag ifrån att alla andra redan visste om att boken fanns (du har ju Kontakter, bevars) så jag iddes inte gå till torgs med min brist på koll.

  SvaraRadera
 4. En labradorsjäl tänker jag mig som lite flåsig, lite för beredd att stå till tjänst med halvt onödiga grejer. Fast jag har inget emot labradorer annars, måste jag ju tillägga. De är ju fina, men själar och allt.

  SvaraRadera