torsdag 31 maj 2012

Degdemonen

Varning - det här är på riktigt lite otäckt.

Min vän Hanna bakade piroger igår kväll och när hon öste ut degen på bordet blev den så här:


Betänk att det var samma vän som satt med mig i soffan när två värmeljus slocknade exakt samtidigt en natt i vårvintras. Samma sansade vän.

12 kommentarer:

 1. Vilket konstverk! Och mycket mer effektfullt än alla dessa bilder av Jesus i allvärldens rökmoln och öformationer (som åtminstone jag har påtvingats under min pampesiska uppväxt).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett konstverk är vad det är! Men vem är upphovsmannen?

   Radera
 2. kasta vigvatten på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé, men jag tror den redan är bakad till piroger och uppäten ... hehe.

   Radera
  2. Världens bästa skräckfilmsscenario: tonåringar på romantisk spring break i stuga i skog äter demonpiroger och blir zombien och gröna och den enda kvarvarande mänskliga måste ta loss deras extremiteter för att helvetet ska ta slut... Näe, Evil Dead använde ju redan det där två gånger. Attans. Ursäkta.

   Radera
 3. Åh fy. Jag blev just lite rädd för din vän.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nänä, var inte rädd, Hanna är en av de förnämligaste själar jag känner. Och det är ju inte vetenskapligt bevisat att det var just hennes inverkan som fick ljusen att slockna då senast, vi var ju två som satt där i soffan och jobbade på att vinet skulle bli uppdrucket.

   Sånt där med deg ... kan ju hända vem som helst.

   Radera
 4. Men titta! Är det inte Satan själv! Fantastiskt! Skötn som motvikt till alla Jesusar och jungfru Marior som plägar uppenbara sig i olika slag av mögelformationer på badrumsväggar och på rostat bröd.

  SvaraRadera
 5. Skönt, skulle det ju stå. The devil made me do it.

  SvaraRadera
 6. Den är ju HELT fantastisk! Men jag tycker mest den liknar de där statyerna som finns på gotiska kyrkor och de har ju för avsikt att skrämma bort onda demoner. Så det kanske var alldeles korrekt att äta upp den och således vara skyddad även inifrån.

  SvaraRadera
 7. Jag har inte fått några rapporter om djävulska efterverkningar, så kanske det är som Idalina säger. Kanske jag i själva verket har räddat ett helt picknicksällskap.

  SvaraRadera
 8. Jag är böjd att tro att det är som idalina säger och att Hanna är ett medium för beskydd och godhet!

  SvaraRadera