fredag 18 maj 2012

Ekelhangups

Borde eventuellt starta en ny blogg, Fulrummet skulle den heta. Låst skulle den vara.
Där kunde jag teckna ner till exempel ekelhangups, hangups som inte lämnar mig men som måste nedtecknas för att blekna ens lite, hangups som de här:

Ekelhangup 1: slickande av fingrar
Ekelhangup 2: "husdjurspussar"

Nå, det var ju ganska lindrigt, men någon kanske förstår hur saker funkar (exponentiellt).
I väntan på att bli mitt vanliga förtjusande Self -

Eder,
Friman

10 kommentarer:

 1. Slickande av fingrar lämnar mig tämligen oberörd, men det här med husdjurspussar fattar jag inte. Mina - de ljuvligaste som finns i hela världen - slickar sin egen akter och har död och förstörelse i munnen, inte en chans att deras tungor kommer i närheten av mitt ansikte. Plus, kattmatsandedräkt = biologiskt förstörelsevapen.

  SvaraRadera
 2. Uääääääääk, den bloggen fixar jag inte. Spyr!

  SvaraRadera
 3. usch för båda.

  jag tycker att det är alldeles utmärkt att finsalong kan mutera sig till fulsalong emellanåt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då litar jag på ditt omdöme Lindman!

   Radera
 4. Jag förstår. Men jag vill gärna höra vad som hände med valborgsspökena. Jag har nämligen nu en tid blivit förföljd av en fjäril och en delfin. Och det skrämmande är att fjärilen har sänkt sig till midjehöjd och flyger bredvid mig när jag öppnar kylskåpsdörren och försöker tränga sig in på toaletten efter mig. Men delfinen... den bara hänger i ett hörn uppe i taket och fortsätter att iaktta oss von oben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. RYS.
   Vår ena Angly B har gett upp och ligger och prasslar nånstans på fotknölsnivå. Den andra (den röda) är fortfarande fit for fight och gör just som er delfin! Ofta vaktar den sin herres oppisäng på nätterna ...

   Radera