onsdag 20 juli 2011

Simmande snakes

Här extremutomskärs är det fortsatt vidunderligt vackert men jag kostar mig ändå på att vara lite vontriersk igen. Det är nämligen såhär att havet är fullt av simmande ormar. Huggormar och snokar far runt i vattnet, nån hade i eftermiddags till och med sett ett helt gäng snakes som simmade ihop.
Medge att det är lite som gräshopporna i bibeln. Den mytiska potentialen är enorm!

11 kommentarer:

 1. och härmed gjorde du mitt morgondopp till en skräckfilm.

  SvaraRadera
 2. My pleasure, Peppe! Fler nojor är ju precis vad vi behöver var till mans. Men det lär vara så att simmande ormar inte hugger, om det är till nån lättnad.

  SvaraRadera
 3. My pleasure, Peppe! Fler nojor är ju precis vad vi behöver var till mans. Men det lär vara så att simmande ormar inte hugger, om det är till nån lättnad.

  SvaraRadera
 4. Nå huj! I dagens HBL (+ på kvällstidningarnas löpsedlar) var det nån grej om ett par som hittat en en meter lång orm i sin säng. The joy!

  SvaraRadera
 5. En gång tog jag ett dopp i Snappertuna. Sneglade till vänster, och där simmade ett äckligt ormhuvud. Simmade på världsrekordtid i land och hade mardrömmar i ett halvår efteråt. Det är något så sjukt asigt med ormar i vatten. För det ser så ÄCKLIGT ut med det där lilla svarta huvudet över vattenytan. GÄÄÄÄÄK!

  SvaraRadera
 6. Oj blixter och dunder! Det där har jag ALDRIG tänkt på! Elä jo, men intalat mig att sånt bara försiggår i djunglar.Tänks Peppe för att du länkade! Fin blogg apart from that, Anna!

  SvaraRadera
 7. Mama: Inte simma i Snappertuna alltså!

  The surburbanite novice: Som du ser i nyare inlägget försöker jag lite ångra mig för ormnojespridandet. De är inte farliga ormarna nej nej. (Brr.) Kiva att du gillar salongen! Själv har du tjusig blogg.

  SvaraRadera
 8. Och Bokbabbel: Nå huj verkligen med orm i sängen! Det var ju också nån orm som hade tagit sig in i ett bagageutrymme på en buss nyligen. Kul det med. Tack för rapporten förresten, jag märker att du inser att jag inget vet om civilisationen just nu.

  SvaraRadera
 9. Och Mama igen, för nu har jag varit och nattsimmat och reflekterat lite: Ja, alltså det lilla svarta huvudet ovan vattenytan är en så himla äcklig tanke, det är något öh onaturligt över det, man vet ju att för att simma behövs liksom ARMAR och BEN.

  SvaraRadera
 10. Sitten on ihan hyvä etten oo käynyt siellä 22 vuoteen. Sammakot ja käärmeet on mun inhokit.

  SvaraRadera
 11. No äh Jenkku, ehkä sun pitäiskin tulla tänne terapiaan!

  SvaraRadera