lördag 16 juli 2011

Le snork, il est mort

Aha franska bloggen?
Men skulle bara rapportera att sorken dog i afton. Vi hade försökt alla fredliga metoder: Ötökkänät (dvs fri passage ut genom dörrn ca tjugo timmar i dygnet), audihorror (världens bästa grej, skrämmer möss etc genom ljudsignal som mänskliga ögat inte hör - oklart iofs hur det är med bebisar) och den kanske ändå rätt mordiska klassikern musfällan. Inget hjälpte, det var en unge, ovetande om hur livet ska levas i den civiliserade världen. Och tydligen äter sorkar inte ost och sånt? Det var ost vi hade i fällan.

Man måste gripa nanosekunden när det gäller såna här saker, så tyvärr blev 4 bast halvvittne till det diskreta avdagatagandet. Trauma.
Ömma diplompsykologmor: "Men så måste man göra ibland. Tänk, annars skulle sorken springa härinne och kacka hela tiden."
"JAmen du kunde ju ha STÄDAT UPP KACKAN."
Ja, det kunde jag förstås ha gjort.
Ser fram emot fortsatta husdjursdiskussioner.

2 kommentarer:

  1. Condoléances. Minns en intervju där John Malkovich satt i sitt vackra hus i Frankrike och berättade att det var problem med mullvadar. Han brukade vänta på att Le Taupe stack upp huvudet och sedan dänga till med ett baseballträ. Man fick bilden av ett ganska vackert, spektakulärt, nästan hollywoodskt slut på en enkel mullvads jordiska existens. Ihjälslagen...av John Malkovich.

    SvaraRadera
  2. Merci.
    Och mycket merci också för taupeanekdoten! Den bidrar med lite glamour till den sorkiga semestervardagen.

    SvaraRadera