måndag 28 januari 2013

Helgen då alla tänkte lika

I helgen har jag tänkt på två saker som alla andra också verkar ha tänkt på. (Alla har i och för sig också redan konstaterat att alla tänkt på samma saker.)

Ett: Nå, Jörn Donner. Det är ju ett nederlag och jag tänker inte säga vad jag tänkt, rätt tråkiga och 70-talsromantiserande tankar mest.
Vidare: Claes Andersson och Tikkanen (Märta och Henrik). Vilken romantisk tid! Den coola tiden. Har nu hangup på den. Vill dit osv. Finns den människosorten kvar? Är nån som de? Hur blir man sån?

Två: Nå, fiskporren och Therese Bohmans blogginlägg om djur, kvinnor och erotik i klassisk konsthistoria. Mycket underhållande.

För att inte framstå som en fullständig lämmel vill jag också minnas att jag tänkte på att alla hundar jag såg var svarta. Tyvärr vet jag inte hur jag ska lyckas skapa mening av den iakttagelsen. Det kan vara en synvilla också, snöblindhet, allmän sinnesförvirring.

2 kommentarer:

 1. Jag var tvungen att städa i garderoben i tamburen (uh, två - kanske tre fula ord i en mening) i går. Insåg att alla kläder i skåpet var svarta. Till och med barnets kläder är svarta.

  Vi är en så munter familj.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åja - jag vet att det i er familj finns en tröja med en nödutgångsskylt på! Och den är inte svart.

   Radera