måndag 9 april 2012

Der Feinsaloon goes Instagram

Tillbaka i Divaland efter en god påsk, en blåsig påsk, en påsk med häxväder, vindpiskade tallar, runda stenar på den hemligaste stranden, den sömnigaste påsken i mannaminne dessutom.
Tror jag skulle kunna - faktiskt klara av - att sova ett dygn i sträck, fick smak på det där. Fick i idag en helt ny erfarenhet: femåring sjöng mig till middagsvila (efter fotboll i den fina parkourparken i Karis).

Skriver egentligen nu för att meddela att Finsalongen finns på Instagram. Ingen ordning alltså, för inte alls länge sedan satt jag i Hotell Astors bar i Vasa och yvdes för Jolin över att salongen inte har några bilder och att det ligger djupa tankar bakom det, och nu är man liksom på Instagram.
Orsaken är ganska enkel: har nu en mobil som kan göra såna saker. (Ska möjligen att skriva ett inlägg om smartmobiler och demokratiproblemet /klassproblemet, men misstänker att alla ändå vet vad jag kommer att säga.)

Följer bara Peppe och Bokbabbel och fru Collins än så länge, men säg gärna till om andra bra personer att följa? Annars surfar jag endast in på ungdomen som fotar sina släta face snett uppifrån och det blir så enahanda.

3 kommentarer:

 1. En oo tajunu että Instagram on niin kiva. Mutta nyt mä tajuun.

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte vad du skulle säga om smarttelefoner och klass och skulle vara uppriktigt intresserad av det resonemanget!

  Inte minst efter att VR i sin allmänna datasystemshärva numera kräver att man har en smartfån för att få biljetten till telefonen. Annars ska du skriva ut den (du ska mao ha en skrivare) eller köa till en automat på stationen (senast jag försökte med det så funkade inte automaterna och köerna var enorma...) Tidigare kunde man få biljetten som sms, men numera går det alltså inte.

  SvaraRadera
 3. Jenkster: Sä luulit että mä oon kalkkis mut sit sä huomasit et mä oonki hipsteri.

  Koko: Alltså att få en VR-biljett är en hel vetenskap. SÅ STÖRANDE. Och roligt att du är intresserad av resonemanget, jag tror bestämt jag ska dra det om jag nångång får min hjärna tillbaka.

  SvaraRadera