fredag 1 november 2013

Baxar melankolin mot ytterdörrn genom att göra reklam

Är det okej om jag försöker mota melankolin i grind (eller kanske snarare baxa melankolin längre mot ytterdörrn eftersom den ligger och kladdar i min tambur) genom lite reklam?

Kanske inte, men nu blir det så.

Reklam: 1
Träffade Jungerstenskan, alias Sara Jungersten under Helsingfors bokmässa och medan vi sofistikerat läppjade på svalt vitt vin diskuterade vi nagellack och skrivande. Det finns nämligen nagellacksfärger som gör att fingrarna blir helt stumma, det går inte att skriva i vissa kulörer. Sedan finns det skrivarnagellacket, och det är Mavalas "Amsterdam".
Det här var vi mycket överens om, faktiskt till den grad att jag nu lanserar detta som sanning.

Reklam: 2
Linda Skugge kommer med ny bok i vår och så här beskrivs den nånstans på internet: "Jag trodde att jag var så dålig, att jag snart skulle bli utbytt för att jag var så dålig. Jag älskade att skriva, jag var alltid i trans när jag skrev. Jag mådde bara bra i skrivandet. Orden bara kom till mig, de vällde fram. I 40 - constant reader skriver Linda Skugge kort, vasst och ärligt om sig själv, omvärlden och livet som skrivande och läsande människa. Om att fylla fyrtio och googla trailerpark-hus för att kunna bo billigt så att man har råd att skriva böcker. Om att tatuera Bret Easton Ellis citat disappear here på kroppen. Om att läsa om alla sina gamla texter utan att hitta det som sägs vara så hemskt. Om att maniskt läsa bok efter bok, för att förstå verkligheten bättre. Om en önskan att bli förstådd som Linda Skugge och inte Linda Skugge."

Vill man läsa den boken eller?

1 kommentar: