onsdag 5 mars 2014

Intresset

Tänk att Siri Hustvedt har en ny roman ute, jag som precis i förrgår satt och bläddrade i hennes essä om skrivande och längtade efter en ny roman av henne, nu har jag romanen, den är min, och det är förmiddag, och jag väntar på att det ska bli kväll och att jag ska ha arbetat klart, alla skiften.

TÄNK ATT FÅ VARA SÅ HÄR INTRESSERAD. 

Är det klädsamt?

9 kommentarer:

 1. Svar ja.

  Det är verkligen helt obegripligt att ett så här hurja boksläpp gått typ alla förbi, jag hoilade om det på bloggens FB-sida en gång, men det hade tydligen glömts bort :P Också konstigt att vi haft boken i butik kanske en vecka redan, och att jag inte burit hem den ännu. Varför?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är ju skumt, jag hade på något vis missat hela grejen, vilket är superkonstigt eftersom jag aktivt försöker hålla mig ajour med Hustvedts författarskap. (Måste tydligen börja följa Bokbabbel på Fb?)
   Att du inte burit hem boken än är också oroväckande. Är det nånting som du finner ointressant i upplägget? Jag rusade till Akademen och köpte den.

   Radera
  2. Det är KLART att du måste följa Bokbabbel även där! ;)
   Beror nog främst på att jag som bäst läser fyra böcker på en gång, samt har sex biblioteksböcker hemlånade, etc. etc. Oroa dig inte, den kommer nog att bäras hem inom kort!

   Radera
  3. Puh! Ser fram emot recension på babblet!

   Radera
 2. Jag är nyfiken på vad du tyckte om Sommaren utan män? Jag blev ganska besviken för hade längtat mig fördärvad efter hennes nya bok. Bättre lycka denna gång kanske? Ps. Har den kommit ut redan? Jag får den först den 11 mars men kanske det bara är Kindle-versionen som dröjer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte den var helt okej. Inte som hennes första böcker (mina favoriter), men kul att läsa. Om jag minns rätt var jag lite störd på slutet.

   Radera
  2. Och just det, ja, Hustvedts nya finns i bokhandeln.

   Radera
 3. Mycket klädsamt förstås! Vad heter essän?

  SvaraRadera
 4. The Real Story. Den ingår i essäsamlingen Living, Thinking, Looking.

  SvaraRadera